Beoordelingen van Pizzeria Capoterra Gorredijk

Recente recensies van Pizzeria Capoterra Gorredijk

3 sterren na 90 reviews

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eigenlijk te triest voor woorden dat ik deze mail krijg met dit verzoek. Besteld, bevestiging per mail en toen niks meer; telefoon afgesloten en bij langs rijden blijkt de tent gewoon gesloten te zijn . Bestellen on line kan dus wel en ook betalen ( gelukkig niet gedaan) en dan ook nog schaamteloos een mail sturen wat je van de kwaliteit en bezorging vindt; nou daar kan ik kort over zijn . zwaar klote . Dit bericht zal waarschijnlijk door niemand gelezen worden gezien de voorgeschiedenis maar ga lekker ergens anders mensen bedonderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gisteravond een bestelling geplaatst via de website om 17:37u. Aangegeven dat we de bestelling om 18:30u bezorgd wouden hebben. Vervolgens betaald en een bevestiging via de mail ontvangen. Om 19:00u nog geen eten bezorgd, dus proberen we te bellen. Maar tot ons grote verbazing is het nummer niet in gebruik. Meerdere malen geprobeerd te bellen. Om 19:45u ben ik er naartoe gereden, blijkt gewoon dat ze dicht zijn! Waarom is het dan mogelijk dat ik wel een bestelling kan plaatsen? Het staat nergens aangegeven dat jullie dicht zijn. Ik ben hier erg boos over en wil mijn geld terug ontvangen! Neem a.u.b. zo spoedig mogelijk contact met mij op.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje döner !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Uuhhmm

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks ontvangen. Gebeld nemen niet op.. Wel geld overgemaakt..

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren pizza’s besteld en betaald. 32,25 euro. Zaak was gesloten. Ik wil graag mijn geld terug

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles prima en lekker

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook dit keer weer geen bestelling gehad .. Dit was de laatste keer . Het is me nu vier keer over komen. Wat een waadeloze zaak ! IK ZOU ZEGGEN NOOIT WEER IETS BESTELLEN!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk, mocht wel iets warmer. Knoflooksaus was niet lekker en die smaak bleef de hele avond en nacht in de mond. Bezorging was wat later dan aangegeven, verderprima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

zeer slechte zaak , je krijgt je eten gewoon niet. 2 dagen verder zit ik nog te wachten en telefoon opnemen doen ze ook al niet . ??NIETBESTELLENHIER??

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was de website niet offline gehaald. Wij hadden besteld, betaald en gewacht...geprobeerd te bellen. Maar helaas bleek het restaurant gesloten. Nu maar hopen dat het geld teruggestort wordt de komende week.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren dicht vandaag, geen bericht om hun eigen website. Ik heb wel kunnen betalen, vorige vrijdag waren ze wel open. Heb ergens anders moeten bestellen, en kan er morgen achter aan bellen om mijn geld terug te krijgen.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WAARDELOOS! Helaas moet ik 1 ster aanvinken, anders waren het er 0 geweest. 17.00 1 pizza besteld voor mijn 2 kinderen, betaald via iDEAL. Gecontroleerd of jullie open waren, 16.00 open vanaf 17.00 bezorgen???? Melding gekregen dat de pizza 17.45 zou de pizza bezorgt worden. Nu 20.50 nog geen pizza, kindjes verdrietig op bed,telefoon wordt niet beantwoordt en dan durven jullie wel om een beoordeling te vragen. Helaas zijn wij niet de enige, die dit probleem hebben ondervonden. Overal op verschillende sites staan verschillende openingstijden. Zal het vinkje aankruisen dat jullie me mogen contacteren.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Hij was niet open.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestaat het nog. Wacht nog steeds op de pizza. 3 dagen later

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op vrijdagavond zou je wel verachten dat een pizzaria open is. Via de app besteld en betaald. Zou binnen 3 kwartier komen. Na anderhalf uur was er nog niets bezorgd en maar gebeld. Bleken ze dicht te zijn. Zeer slechte zaak. Ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg. ABSOLUUT GEEN AANRADER

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien handig om op de website aan te geven dat je dicht bent. En bestellingen blokkeren. Na 40 minuten na de aangegeven bezorgtijd te hebben gewacht de hoop maar opgegeven. Geen bezorging, wel via iDeal betaald.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld, maar nooit bezorgd, 4x gebeld, geen gehoor. Blijken ze dicht te zijn. (Op zaterdag!!). Verschrikkelijk slecht dat je wel online kan bestellen en betalen. Gelukkig had ik niet met Ideal betaalt. Stelletje boeven!!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer top en de bestelling perfect op tijd geleverd bedankt een dikke 10 van mij hoeden zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker. Aardig personeel bij het afhalen!

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb niks binnen gekregen!! Bestel er ook niet weer

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik plaatste een bestelling van 22,25 euro via jullie eigen website om af te halen. Lekker makkelijk dacht ik. Gelijk afrekenen en dan over een half uurtje ophalen. Bij aankomst waren jullie gesloten!! Waardeloos dat je dan wel een bestelling kunt plaatsen en via ideal af kunt rekenen. Graag bedrag terugstorten! Bestelnummer staat er wel bij dus dat moet wel lukken lijkt me. Een paar keer eerder eten gehaald bij jullie, dat was prima verder... maar die site even aanpassen als jullie gesloten zijn.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg teleurgesteld. Bestelling online gedaan, betaald, uur gewacht, gebeld, geen gehoor, heen gereden en blijken ze gewoon gesloten te zijn

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, mooi op tijd. Kwaliteitprijs verhouding prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gister avond besteld maar ben nog aan wachten wanneer bestelling komt slechte zaak

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om zes uur eten besteld vanavond en er is helemaal geen eten gebracht, ik wacht nu al bijna 3 uur op mijn bestelling

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is na bevestiging van de bestelling nooit aangekomen! Leuk als je zit te wachten met 2 hongerige kinderen!! Slechte zaak!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vet en smakeloos, half lauw en pas bezorgd na een uur en driekwartier. Onbeschoft aan de telefoon als je na ruim anderhalf uur belt hoe lang het nog duurt.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Om 20.31 bestelling geplaats voor 6 pizzas en 3x stokbrood (a 75,25€) en nooit ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en ook de dag erna geen reactie vanuit zijde Capoteria. Uiteindelijk zijn we met de auto naar een cafetaria in de buurt. Dag erna zelf langs geweest en in plaats van direct het geld contant te geven werden gegevens genoteerd om het terug over te maken. Al met al bedroevend slechte service, toen we gingen kijken ook blij dat we geen pizza hebben hoeven eten van Capoteria. We wachten op ons geld. Bestelde Pizza Mafioso doet z’n naam eer aan.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een waardeloze tent, keurig gebeld of ze konden bezorgen op de Turfhoeke waar wij een weekend logeerden, geen probleem. bestelling doorgegeven via app, daarna gebeld, kreeg voicemail. toch maar er naar toe gereden, waren ze dicht!!!!!! gelukkig hebben de buurtjes van de Pyramide onze bestelling gemaakt, en hebben ze hier een flinke fooi voor gekregen. had ook naar jullie kunnen gaan. wat een aanfluiting deze tent. NOOIT BESTELLEN DAAR.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en ook lekker Het eten moet alleen warmer bezorgd worden het eten is soms niet warm

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al voor de zoveelste keer vergeten de salade aan de bestelling toe te voegen. Pizza is vrij taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Slechte service. Toen ik mijn bestelde pizza's af wilde halen bleek de zaak niet eens open te zijn. 1 x maar nooooooiiit weer.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag om 17:00 uur een bestelling geplaatst en online betaald. Nooit geleverd en telefonisch niet bereikbaar. Zaakje voor een advocaat. Zal ze morgen berichten. ?

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

19:50 heb ik online de bestelling geplaatst. Ook gelijk online betaald. Om 20:45 was de bestelling er nog steeds niet. Na 3x gebeld te hebben en geen gehoor te hebben gekregen heb ik het opgegeven. Om 21:00 zou het restaurant sluiten. En heb ik dus mijn betaalde bestelling nooit gekregen... Waardeloos!!

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo,, Dit heb ik verdomme nog nooit mee gemaakt!! Wat een kut bedrijf dit !! Ik heb om 16.45 bestelling geplaatst en volgens de bestelling zou het om 17.30 bezorgd worden.. zit ik hier met twee hongerige kinderen te wachten .. komt er niks .. ik tien keer bellen maar er neemd niemand op. Ik ben er klaar mee.. bij deze een klant minder, en ik hoop dat ze de hele rotzooi in de brand vliegt daar !! Wat een achtelijk volk daar.....

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam ruim een halfuur later dan de aangegeven tijd. Toen de bestelling kwam ontbrak er ook nog een deel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en warm. Helaas alleen de bestelde saus en salade niet gekregen. Bezorging was netjes volgens doorgeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam bijna een half uur later dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza op tijd geleverd. Één ding is jammer ik had een pizza Carbonara besteld zonder uien en er zaten toch uien op.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hen gewoon helemaal niks gekregen!!!! Slecht echt heel slecht

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Nou helaas hadden we besteld en er stond op de website dat ze open waren maar dat waren ze achter af niet ze waren gesloten zitje te wachten en te wachten vervolgens hast twee uur veder maar is gebeld geen gehoor en wel betaald via iDEAL dus hopelijk komen ze ons vanmiddag te gemoet dat we als nog ons eten krijgen of ons geld terug ... veder is het altijd een goede zaak maar dit was toch wel een domper

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Welke bezorging deze oplichters zijn niet eens geopend ze laten mensen bestellen terwijl de zaak dicht blijkt te zijn Deze klootzakken hebben zelfs geen fatsoen om een voice mail in te spreken dat ze gesloten zijn Al met al zeeeeeeeeeer slecht en een echte afrader

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten een echte aanrader, lekkere gekruide frites en perfect gemarineerd mals vlees!

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht. Gisteravond besteld.... helaas is de bestelling nooit bezorgd. Echter wel betaald. Geprobeerd te bellen, maar er werd niet meer opgenomen. Ik ben zeer teleurgesteld!!!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. Snel bezorgd, warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn we prima tevreden, al duurt het vaak lang. Nu hadden we voor een kinderfeestje echter op tijd onze bestelling gedaan voor een vroege bezorging. We kregen de tijd ook bevestigd per mail, maar de levering liet op zich wachten. Na een aantal telefoontjes eindelijk contact, bleek dat ze veel later opengingen dan ze zelf aangeven en dat onze bestelling ondanks de bevestiging nog niet onderweg was. Na excuus werd er een compensatie voorgesteld, die vervolgens, toen de bestelling 50 minuten te laat geleverd werd, ook nog ontbrak. De bezorger wist van niks. Erg jammer!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ff wachten, maar prima geinformeerd over bezorgtijd en uitstekende bezorging en kwaliteit. Dikke pluim. !

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging super en snel. Hawai pizza lekker, maar br shoarma en pizza's shoarma vielen niet in de smaak. Vreemde smaak en geur eraan, misschien persoonlijk, dat weet ik niet, eerste x bestelling geplaatst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en spare ribs, helaas wel slappe patat.Dit is niet altijd zo...

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot mijn grote verbazing heb ik gisteren een pizza besteld, betaald en deze zou om 20.30 bezorgd worden. Er is GEEN pizza bezorgd, ik heb hier met bezoek ik weet niet hoe lang zitten wachten en dan krijg ik ook nog het verzoek om een recensie te schrijven. Jullie waren telefonisch ook niet te bereiken. Ik wil geen andere pizza maar wel snel mijn geld terug. Erg erg slecht!!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's kwamen een uur te laat en één pizza was verkeerd.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, er was meer dan genoeg. De bezorging liet wel even op zicht wachten.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top snel bezorgd en was lekkere pizza!

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima alleen ging het niet goed met de auto helaas, maar ik wil even zeggen dat ik aan de motor gehoord heb dat er bougies stuk zijn hij loopt op twee poten namelijk dat is het probleem bij deze heb ik het graag even mede gedeeld vriendelijke groet de jong

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 17.55 besteld.. ze gaven aan dat het er om 18.50 zou zijn.. maar het was er pas op 19.30.. Toen zei ze dat de kok er een extra tosti bij head gedaan om dat het zo lang duurde.. maar dat was ook niet zo.. Was jammer dat het lang duurde zonder bericht ..

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees en groente was goed uitstekend. maar de patat was niet te kauwen Veel te hard het knarste tussen de tanden Veel te hard maar weg gegooid het patat

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en zeker snelle levering en goede kwaliteit aan eten toppie gewoon en ook zeker naar wens,mijn complimenten krijgen jullie ik geef jullie een welverdiende dikke 10 plus bedankt gr fokke

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en op tijd. weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken erg tevreden maar gisteravond bijna 2 uren op onze pizza's moeten wachten. Jammer dat de bezorgtijd niet inzichtelijk is voordat je besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas , waren ze de knoflooksaus vergeten Maar verder was alles goed :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbraken de sausen en de gratis kruidenboter bij de gratis stokbrood kruidenboter...beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling online geplaagd, helaas toen we thuis de pizza doos opende kwam er een kevertje uit de doos lopen...

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, Wij wonen 11 km van het restaurant af. Het is warm bezorgd omdat ze het in een soort warmhoudbak vervoeren. Lekker eten, zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd vroeger bezorgd dan gezegd en heerlijk!

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en leuke acties. Goede pizza! Leuk ook dat je op Facebook "een kijkje in de keuken" kan nemen

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerkijk eten en altijd keurig op tijd!! Helemaal top!!

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister maar weer eens besteld,18:20 bevestigd en 18:10 geleverd,dikke prima en lekker eten!

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb iets nieuws geprobeert. was heerlijk en vlotte vriendelijke bezorging.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd goed, alleen de bezorging ging deze keer mis. Verkeerde bestelling gebracht en daarna waarschijnlijk te hard gereden om de goede bestelling te brengen, want alle toppings lagen aan 1 kant. Dat was wel jammer, maar verder zijn wij wel tevreden met deze pizzaria; ze lossen de problemen netjes op.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en lekker.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, kregen netjes in mail een verwachte tijd, eten was netjes binnen die tijd en lekker warm. Alleen bezorgkosten zijn redelijk duur 2,50 voor nog geen, 5 km Besteld op een dinsdag met leuke aanbiedingen. Bedankt

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde pizza geleverd. Na lange discussie aan telefoon mocht ik blij zijn dat ik de juiste pizza kreeg. Een fout maken kan altijd. Maar dan 10 minuten aan de telefoon moeten overtuigen om het juiste product te krijgen kan echt niet!!!

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en shoarmaschotel. Lekker gegeten. Helaas zaten de bestelde sausjes (knoflook/whiskey) niet bij de bestelling.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was 3 kwatier te laat. Het was druk werd er gezegd.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was vlot en het eten dan ook goed heet. De maaltijd zelf was rijk voorbereid en smaakte hartstikke lekker! Bedankt!

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur en een kwartier na het bestellen pas de pizza's ontvangen. Dit was nadat we zelf een aantal keren gebeld hadden. Bij bezorging moesten we zelf aangeven wat de kosten waren. Was de 1e en laatste keer dat we hier besteld hebben!!

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verpakt gewoon nog heet op tafel kunnen zetten. Mixed grill was uitstekend! en de rest ook!

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza!